Efterårstur til FDM Camping Billund og Legoland
Weekendtur 26-28. september 2008
Efter at have fået "ny" vogn skulle den jo også afprøves, så derfor valgte vi at bruge vores sæsonbilletter til Legoland en sidste gang og så samtidig tage et par overnatninger på campingpladsen i Billund.
Vores "nye" vogn opsat på campingpladsen i Billund
Turen gik rigtig fint. Det var jo vores "jomfrutur" med den nye vogn, så vi var lidt spændte på hvordan det ville gå.
Der var ikke mange vogne på pladsen og den søde receptionist gav os en plads tæt på en servicebygning og samtidig havde vi hele "runden" for os selv.
Hun tænkte nok, at vi med 4 unger ville have brug for lidt plads😀
  
Ungerne havde masser af plads til at lege på
En meget træt Victor efter hygge med onkel Niels og Lene, som kom på besøg til aftensmad

Servicebygningen, vi boede lige ved siden af, var rigtig fin. Pæne toiletter og rigtig gode badeforhold hvor det varme vand var inkl. i overnatningsprisen. Køkken lå også i denne bygning og lige ved siden af en opholds-/tvstue som vi dog ikke benyttede os af.

Servicebygning med toilet og bad som lå lige på den anden side af hækken til vores plads.
Legoland
Ungerne hygger sig i Kålormen
Frokosttid. Normalt er vi gode til at få madkurven med, men vi havde ikke fået handlet mad ind til at lave sandwich, så den stod på fastfood i en af Legolands restauranter. Dyrt :o(
Højdepunktet ved at besøge Legoland denne lørdag var koncerten med MGP 2008 og Nicolai. Vi havde ikke før prøvet at være til koncerter i Legoland og især ungerne var spændte på at se MGP 2008.
Showet viste sig at være rigtig godt, vejret var perfekt og ungerne fik en kanon oplevelse 😀 trods at trængslen blev temmelig stor da MGP-artisterne skulle på scenen.
Victor og Jens venter på at koncerten skal starte
Alexander glæder sig til at se Nicolai.
Nicolai fyrede den af og lavede et rigtig godt show. Alexander var vildt begejstret :o)
Da MGP-artisterne var på, blev trængslen oppe foran for meget for pigerne og Alexander, så vi stod længere tilbage og de fik på skift lov til at sidde på Jens' skuldre - godt den ikke varede flere timer :o)
Da koncerten var slut og vi havde prøvet et par forlystelser mere, var vi mere eller mindre "mættet" så  vi valgte at gå tilbage til campingpladsen, så ungerne også kunne nå at få afprøvet legepladserne. Super gode og velholdte legepladser, som ungerne kunne bruge rigtig mange timer på 🙂.
Alt i alt syntes vi rigtig godt om pladsen - venligt personale, velholdte servicebygninger, gode legepladser, gå-afstand til Legoland - så helt sikkert en plads vi kan anbefale.
Vi havde en hyggelig weekend og sov dejligt i vores "nye" vogn. Dejligt med noget mere plads til os alle. Forteltet havde vi ikke med denne gang, så det må vi se til foråret, hvor vi forhåbentlig kommer afsted i påsken.
En lille legeplads som lå lige overfor den servicebygning, vi boede ved siden af.
Den store legeplads havde 2 gode hoppepuder.
Der var også svævebane, forhindringsbane mv. på den store legeplads. Især svævebanen vakte begejstring ;o)

Skriv en ny kommentar: (Klik her)

123hjemmeside.dk
Tegn tilbage: 160
OK Sender...
Se alle kommentarer

| Svar

Nyeste kommentarer

25.02 | 13:54

Fed hjemmeside

...
20.01 | 10:41

Dejlig beretning fra jeres ferie, den har givet os lyst til at besøge Annecy på vejen til Provence i år.

...
15.03 | 19:26

En dejlig tur og en dejlig rejseberetning. Det må være herligt med så stor en familie, der lader til at trives og være glade for hinanden.

...
02.11 | 14:49
Italien&Østrig 2008 har modtaget 4
Du kan lide denne side